[NEWS] 20120301 JYJ Kim Jaejoong’s Male Fans Catch Interest


[NEWS] 20120301 Fanboy của JYJ Kim Jaejoong thu hút cư dân mạng

The love of male fans towards JYJ member Kim Jaejoong has become a hot topic.
Tình cảm của các fanboy dành cho thành viên JYJ Kim Jaejoong đang trở thành chủ đề nóng bỏng trên các diễn đàn mạng xã hội.

Recently a post was spread on online communities showing pictures of Kim Jaejoong’s male fans from all over the world doing various things such as holding posters or taking pictures of Jaejoong with their cameras.
Gần đây bài viết đăng tải những bức hình về fanboy của Kim Jaejoong trên toàn thế giới với hàng loạt hành động khác nhau như cầm trên tay các poster hay chụp hình những bức ảnh của Jaejoong bằng camera đang lan truyền trên khắp các trang mạng xã hội.

Kim Jaejoong is known to hold a special affection for male fans due to the rare nature of males being fans of boy groups, whose fandoms are usually made up of women.
Kim Jaejoong được biết đến là người đã dành được tình cảm đặc biệt của các fanboy bởi số lượng ít ỏi những fan nam trong cộng đồng fan của các nhóm nhạc thần tượng, nơi mà nữ giới chiếm đại đa số.

On the 23rd of last month, Kim Jaejoong held a surprise meeting at a screening of “The Day” documentary in which he showed kindly greeted a male fan who came to see the film, even asking “where are you from?”. It is actions like these that show the large place that male fans have in Kim Jaejoong’s heart.
Vào ngày 23 tháng trước (tháng 2), Kim Jaejoong đã tổ chức một buổi gặp gỡ bất ngờ dành cho fan nhân ngày công chiếu bộ phim tài liệu “The Day”, tại đó anh đã nồng nhiệt chào đón một fan nam có mặt trong buổi chiếu phim, thậm chí anh còn hỏi vị khán giả nam đó “anh đến từ đâu vậy?”. Hàng loạt những hành động như vậy đã chứng tỏ tình cảm lớn lao của Kim Jaejoong dành tặng cho các fanboy.

The netizens who saw these pictures reacted by saying “Kim Jaejoong has the magic power to attract male fans”, “Jaejoong male fans really have hit the jackpot”, and “It seems that people of all age and gender like Jaejoong!”
Cư dân mạng đã để lại những lời bình luận sau khi xem các bức ảnh đó “Kim Jaejoong quả có ma lực thần bí mới thu hút được các fanboy như vậy”, “Fanboy của Jaejoong thực sự rất may mắn/ đúng là trúng độc đắc”, và “Dường như tất cả mọi người ở mọi lứa tuổi, không phân biệt nam nữ đều yêu quý Jaejoong!”

Source: TV Report via Nate
English Translation by: Yule @ PrinceJJ.com
Vietnamese translation by Irisiu@CielJJ + shared by CielJJ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Up ↑

%d bloggers like this: